lauantai 6. huhtikuuta 2019

Kosovolainen perunasalaatti

Tämä salaatti tilattiin Emmin ristiäisiin (2006) Tonkalta ja Borikselta. Lähdin jälittämään reseptiä ja kokeiluja oli monia. Rajamäen balsamicoetikka on se tärkeä. Jos onnistuu, saa itävältalaisen maun tähän perunasalaattiin.

Tarvikkeet

2 kg kiinteämaltoisia perunoita
1 iso sipuli

Liemi
1,5 dl oliiviöljyä
1,5 dl valkoviinietikkaa
2 tl sokeria
1 tl jauhettua valkopippuria
4 rkl vettä
1 tl suolaa

Keitä perunat kuorineet kypsiksi suolavedessä. Kuori ne kuuminä ja ripottele päälle pieneksi hakattu sipuli. Kaada liemi kuumien perunoiden päälle ja koristele kapsriksilla ja kevätsipulilla.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti