Eeva-Liisan kanakastike
Olimme Eeva-Liisan kanssa yhtä aikaa opettajina Vesalan kansakoulussa, sittemmin peruskoulussa viisi vuotta. Eeva-Liisalla oli monta arjen neuvoa niin koti- kuin kouluhommiin. Tämä kastike toimii yhä keittiössäni.
tarvikkeet
3-4 kanankoipea
Look-pussi
curryä, suolaa, paprikaa ja pippirisekoitetta
2 dl kermaa
2 rkl vehnäjauhoja
Mausta kanankoivet ja pistä ne pussiin. Paista 180 asteen uunissa runsaan tunnin - niin kauan kun lihat irtoavat hyvin luista. Puhdista kanankoivet ja kaada valmis kastike niiden päälle tarjoiluastiaan.
kastike: vispaa jauhot kerman sekaan ja keittele seosta miedolla lämmöllä. Lisää mausteita kastikkeeseen ja maistele. tarjoa riisin kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti