Venetsian viettelys
Kesällä 1999 tein ihanan matkan Euroopassa. Venetsiassa illallinen alkoi Pyhän Markuksen torin kupeessa tällä alkuruualla. Olin hullaantunut. Puutarhassani kasvaa omenalajike, joka sopii tähän hyvin ja Hesperian salaatinkastiketta on aina jääkaapissa. Olen nimennyt tämän alkuruuan Venetsian viettelykseksi.
- jokaista ruokailijaa kohden yksi karkeaksi raastettu, vähän jauhoinen ja hapan omena
- kaksi ruokalusikallista karkeaksi raastettua parmesania tai parmesanlastuja
- vähän salaattia ja rukolasalaattia
- Hesperian salaatinkastiketta
Laita salaattipedin päälle omena- sekä parmesanraaste. Kaada päälle sopiva määrä salaatinkastiketta.
tarvikkeet
- jokaista ruokailijaa kohden yksi karkeaksi raastettu, vähän jauhoinen ja hapan omena
- kaksi ruokalusikallista karkeaksi raastettua parmesania tai parmesanlastuja
- vähän salaattia ja rukolasalaattia
- Hesperian salaatinkastiketta
Laita salaattipedin päälle omena- sekä parmesanraaste. Kaada päälle sopiva määrä salaatinkastiketta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti